Slimmer Software Bouwen

Stop met code sjouwen! Start met slimmer software bouwen en slim software nabouwen.

Lees de Blogs

Blogs

Blog / Mendix

Mendix software kopen

Niemand wil software kopen, toch? Als bedrijf wil je wel positieve uitkomsten realiseren, minder tijd verspillen en verschil en impact maken. Ook wil je resultaten neerzetten zoals hogere omzet, lagere operationele kosten, hogere productiviteit en klanttevredenheid, vooroplopen op concurrenten en het kunnen voldoen aan wet- en regelgeving.

Positieve uitkomsten

Hoe realiseer je deze positieve uitkomsten met wat je al hebt? Je kent vast de afbeelding van de ijsberg die symbool staat voor "het topje van de ijsberg." Ken je ook deze afbeelding van de berg? De berg die symbool staat voor "wat je al hebt" en "wat je van ons krijgt". De wolken boven de berg staan symbool voor gelaagdheid van en lucht in een structuur.

Blog / Digitale Transformatie

Digitalisering en Digitale Transformatie

Wat is nu eigenlijk digitalisering en digitale transformatie? Er is sprake van digitalisering als een fysiek proces wordt vervangen door een digitaal proces. Digitale transformatie is als een bedrijf haar bedrijfsvoering transformeert naar een digitaal business model. Het doel is om processen gemakkelijker en efficiƫnter te maken en daarbij de persoonlijke touch niet uit het oog te verliezen.

Iets kleins

Het kan iets kleins zijn en ook iets groots. Klein; dat er bijvoorbeeld na het opslaan van een order in het ERP systeem automatisch een orderbevestiging wordt gegenereerd en de geregistreerde data uit deze order in een duidelijk leesbare lay-out wordt gegoten en automatisch wordt gemaild naar de contactpersoon van de order. Er wordt gelijktijdig een kopie opgeslagen in het document management systeem, zodat deze automatisch zichtbaar is bij de opgeslagen order in het ERP of CRM systeem.

T
Copyright ©2024 • Web Partner Clarify Consult • alle rechten voorbehouden