Slimmer Software Bouwen

Stop met code sjouwen! Start met slimmer software bouwen en slim software nabouwen.

Lees de Cases

Cases

Logistics / OKI

Retouren Management

De Mendix applicatie retourenmanagement is door Nokavision software gelijktijdig met de SAP ECC naar SAP S/4HANA overgang op tijd en binnen budget gerealiseerd.

Het resultaat

“De prettige samenwerking en de effectieve manier waarop Nokavision dit project heeft aangepakt, krijgt wat mij betreft zeker een vervolg. Nokavision heeft bewezen dat zij een complex proces kunnen omzetten naar een helder en effectief platform.”

Managing Director - OKI Europe

Logistics / Paardekooper

Supply Chain Portal

Paardekooper was op zoek naar een oplossing om de drukte rond de 11 magazijnen te verlagen. Met het Supply Chain Portaal kan Paardekooper de logistieke werkzaamheden beter plannen en zijn chauffeurs sneller weer op weg naar de volgende klant.

Het resultaat

“Het aantal niet aangemelde zendingen is sterk afgenomen. Paardekooper kan de logistieke werkzaamheden veel beter plannen en chauffeurs hoeven niet meer te wachten en zijn sneller weer op weg naar de volgende klant. Een win-win voor iedereen!”

Logistiek Manager - Paardekooper

Logistics / Bakker Logistiek

Order Management

Bakker Logistiek heeft in samenwerking met Nokavision Software uit ’s-Hertogenbosch een innovatief logistiek order management systeem gerealiseerd op basis van Mendix low-code.

Het resultaat

“Een alles overkoepelende applicatie waarmee onze customer service medewerkers zicht houden over het hele logistieke proces en direct actie kunnen ondernemen als er onregelmatigheden zijn.”

Customer Service Manager - Bakker Logistiek

Logistics / De Rijke

Order Management Systeem

De Rijke heeft in samenwerking met Nokavision Software uit ’s-Hertogenbosch een innovatief logistiek order management systeem gerealiseerd met portaal voor klanten en carriers op basis van Mendix low-code. De Rijke kan nu automatisch inkomende PDF transportorders inlezen omdat low-code is gecombineerd met Intelligent AI driven document verwerking.

Het resultaat

“Wij zijn blij met de resultaten en met onze keuzes. Wat dat betreft heeft de combinatie Nokavision en het Mendix low-code platform het voor ons nu al waargemaakt.”

Sales Director - De Rijke

Logistics / Van Berkel Logistics

Container Logistiek

Van Berkel Logistics in Veghel heeft in samenwerking met Nokavision Software uit ’s-Hertogenbosch een slimme logistieke customer service order management applicatie gerealiseerd op basis van het Mendix low-code applicatie platform.

Het resultaat

“Dankzij het nieuwe systeem, signaleren wij nu eerder dat sommige gegevens verkeerd zijn verwerkt of geïnterpreteerd en zo voorkomen wij foutieve boekingen bij de rederijen. Dit verhoogt de klanttevredenheid.”

Customer Service - Van Berkel

Retail / Hutten

Tap & Pay

Hutten heeft in samenwerking met Nokavision Software uit ’s-Hertogenbosch een innovatieve Mobiele App gerealiseerd met portaal voor marketing medewerkers op basis van Mendix low-code. Hutten kan hiermee een kassaloze ervaring aanbieden aan haar gasten. Gasten hoeven niet meer in de rij bij de kassa te staan.

Het resultaat

“In 2019 was dit de eerste op low-code gebaseerde App waarmee gasten zelf producten contactloos konden tappen en betalen. De slogan 'Met Hutten lunch je langer' werd bedacht door John Peters en Rob Steenvoorden van Nokavision.”

Marketing Manager - Hutten

T
Copyright ©2024 • Web Partner Clarify Consult • alle rechten voorbehouden